Tennis 88 Mikkeli

Tennis 88 tarjoaa ammattimaista valmennusta eri-ikäisille ja -tasoisille pelaajille. Järjestämme myös pieniä paikallisia kisoja sekä kansallisen tason tenniskilpailuja ja osallistumme usean joukkueen voimin Tennisliiton sarjatennikseen. Jäseniä seurassamme on noin 150.

Tule kokeilemaan tennistä!

Yhteystiedot

Tennis 88 Mikkeli ry

Liikuntakeskus Sport Forum
Kuukuskuja 4
50100
MIKKELI


Valmennus

Tennis 88 on etelä-savon aktiivisimpia tennisseuroja. Tennis 88 Mikkeli tarjoaa valmennusta 5-18 vuotiaille minitenniksestä tenniskouluun ja harrastetenniksestä kilpatennikseen. Valmennusta on tarjolla kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille ympäri vuoden.

Tennis on monipuolinen laji ja se sopii kaikille ikään ja taitoihin katsomatta. Siinä riittää haastetta ja se on todella koukuttava laji tenniskärpäsen puraistua.

Voit tulla kokeilemaan rohkeasti tennistä valmennusryhmiin, ja ensimmäisen kuukauden saa harjoitella ilman sitoutumista koko syys-/kevätkaudeksi. Harjoituskaudet laskutetaan kahdessa erässä kausien alkupuolella.

Sisäkauden harjoitukset pidetään Sport Forumilla. Kesällä harjoittelemme Paukkulan massakentillä, Suomen nuoriso-opistolla. 

Kysy lisää valmennuksista yhteydenottolomakkeella tai Juhani Kauppiselta p.040 055 8552.

KESÄN 2016 VALMENNUSVAIHTOEHDOT

Kesäkauden valmennus järjestetään Paukkulassa, Suomen Nuoriso-opiston massakentillä 6.6.-30.6. Kesällä lapsille ja aikuisille on tarjolla tenniskouluja sekä valmennusta tasonmukaisissa ryhmissä (Kesätennis).

Lue lisää täältä.