Tennis 88 Mikkeli

Tennis 88 tarjoaa ammattimaista valmennusta eri-ikäisille ja -tasoisille pelaajille. Järjestämme myös pieniä paikallisia kisoja sekä kansallisen tason tenniskilpailuja ja osallistumme usean joukkueen voimin Tennisliiton sarjatennikseen. Jäseniä seurassamme on noin 150.

Tule kokeilemaan tennistä!

Yhteystiedot

Tennis 88 Mikkeli ry

Liikuntakeskus Sport Forum
Kuukuskuja 4
50100
MIKKELI


YLEISET VALMENNUKSEN EHDOT

Tennis 88 Mikkeli ry Yleiset valmennuksen ehdot 2.1.2013 alkaen

1. MAKSUT
Uudet ryhmissä aloittavat pelaajat voivat kokeilla yhden kuukauden lajia sitoutumatta koko kausimaksuun, jonka jälkeen pelaaja sitoutuu harjoitusryhmiin koko kaudeksi kerrallaan. Maksut ovat kausimaksuja ja ne on mahdollista maksaa yhdessä tai 2 erässä. Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä kuinka monta kertaa hän on osallistunut harjoituksiin. Päteviä syitä kauden keskeyttämiseen: Muutto eri paikkakunnalle, pitkäaikainen sairaus tai -vamma. 

2. JÄSENYYS
Osallistuakseen valmennustoimintaan pelaajan on oltava Tennis 88 Mikkelin jäsen. Jäsen maksut lähetetään kaikille kevään laskutuksen yhteydessä.

3. SAIRAUS JA LOUKKAANTUMISET
Pitkä-aikaisesta sairastumisesta tai loukkaantumisesta on tehtävä välittömästi ilmoitus valmentajalle.

4. VAKUUTUSTURVA
Seura ei vakuuta pelaajia, jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan.

5. HARJOITUS POISSAOLOT / KORVAAVAT HARJOITUKSET
Seura ei ole velvollinen korvaamaan väliin jääneitä harjoituksia. Kuitenkin jos pelaaja ilmoittaa poissaolostaan valmentajalle viimeistään vuorokautta ennen poissaoloaan voi valmentaja kutsua pelaajan "korvaavalle" vapaalle paikalle. Ensisijaisesti korvaava harjoitus pyritään järjestämään toisessa samantasoisessa ryhmässä, joka sovitaan etukäteen valmentajan kanssa.

6. SISAR- / PERHEALENNUS
Sisar- ja perhealennus on 15 %, jos samasta perheestä on valmennuksessa mukana useampi lapsi tai aikuinen. Ensimmäinen pelaaja maksaa täyden maksun ja alennus on halvemman pelaajan harjoitusmaksusta.

Tennis 88 Mikkeli Hallitus (Päivitetty 15.8.2013)